Lees reviews

Hier lees je wat andere bezoekers van de Speelkelder er over te zeggen hebben
of schrijf zelf een review

This is the place to be

5,0 rating
10 januari 2019
Review of Lees reviews

Ik kom hier regelmatig met mijn slaaf en Ik ervaar het hier altijd als een fijne locatie om te spelen. Aardige gastheer en en super lieve gastvrouw. Die zorgvuldig met de spulletjes omgaan zodat je altijd schone speeltjes en attributen hebt. Kortom echt een aanrader om heen te gaan en wij zullen er in de toekomst ook nog veel vaker komen!

Jenniffer

Wat een fijne locatie!

5,0 rating
17 december 2018
Review of Lees reviews

We zijn afgelopen maanden twee keer hier geweest. De ontvangst is hartelijk en zorgzaam. De ruimte heerlijk warm, schone handdoeken enz aanwezig.. we hebben heerlijk gespeeld in deze fijne ruimte met zijn leuke mogelijkheden:) als je wilt kun je pretpaketten bestellen, daar hebben wij geen gebruik van gemaakt maar de spullen zien er goed uit!…

Sharlene en t

ERG LEUK

5,0 rating
15 december 2018
Review of Lees reviews

Voor het eerst in Speelkelder geweest. Mooie discrete locatie. Hartelijke en informele ontvangst. Veel speeltjes aanwezig en goede gelegenheid om op te frissen. Kortom, een prima locatie om lekker ongestoord je gang te gaan.
We komen zeker nog eens terug!

Ron

Aanrader

5,0 rating
3 december 2018
Review of Lees reviews

Echt super tevreden. Leuke ruimte en voldoende “speelgoed” beschikbaar. Ook voldoende gelegenheid om je op te frissen in de badkamer. Alles ook netjes proper. Mooie rustige muziek op de achtergrond. Beleefd en aardig ontvangst. Je voelt je gelijk thuis. Echt een aanrader.

Mario

Eerste keer

5,0 rating
29 oktober 2018
Review of Lees reviews

Eerste keer in de Speelkelder geweest en genoten. Komen zeker nog een keer

Rene