Lees reviews

Hier lees je wat andere bezoekers van de Speelkelder er over te zeggen hebben
of schrijf zelf een review

Mooie kleine ruimte ideaal gelegen en rustgevend

Rated 5 out of 5
26 mei 2021

De Speelkelder heb ik vandaag voor de eerste keer bezocht en met zeer volle tevredenheid. Bij ontvangst werd de deur voor ons geopend en ons welkom geheten. Omdat we de eerste keer hier nu waren, werd tevens gebruik gemaakt om alles haarfijn uit te leggen, wat de mogelijkheden zijn.
De gastheer is een goede host en alleen maar lof daarvoor. V.w.b. de locatie, het is een mooie kleine ruimte, rustgevend en ideaal gelegen. Kom er graag nog eens terug.

olaf

Top ervaring!

Rated 5 out of 5
14 januari 2021

We hebben ontzettend genoten van het ruime assortiment aan speeltjes en de gezellige ruimte, je komt hier echt niets tekort. Ik kom zeker nog eens!

Marijne

Heerlijke speelruimte

Rated 4 out of 5
31 juli 2020

Eerder deze week een hele fijne speeldate gehad in de speelkelder.
Er zijn echt heel veel speeltjes en mogelijkheden om dingen eens uit te proberen. Handig om te weten wat je wel en niet zelf wilt aanschaffen. En fijn om eens te kunnen ervaren wat je thuis of in een hotel niet kunt.
Verder is de ruimte ideaal. Goed geluiddicht en prima verlicht. De muziek was ook fijn.
Dank voor de warme ontvangst en het respect voor onze privacy.

Keyon

Private party for two

Rated 4 out of 5
18 mei 2020

Bij gebrek aan feesten in Corona tijd en toch de behoefte hebben aan samen weer even genieten van zwepen, lust en verbinding bleek de Speelkelder uitkomst te bieden.
Het is een fijne sfeervolle ruimte waar je je heerlijk uit kan leven. Fijne materialen zoals kruis en kooi en voor wie wil is er nog veel bij te boeken zoals speeltjes en slagmateriaal. Wij gingen puur voor de ruimte en daar hebben we erg van genoten met ons eigen arsenaal. Heel fijn ook dat je zelf de muziek kan regelen middels een installatie.
Na een warm onthaal en uitleg over de ruimte en regels liet Marc ons lekker ons ding doen. Wat fijn dat hij zijn ruimte zo beschikbaar stelt. Tijd vloog voorbij, echt bizar. We hebben echt genoten. Dit smaakt naar meer!

Pachacuti

Voor herhaling vatbaar

Rated 5 out of 5
12 april 2020

Schone en netjes en genoeg keuze.. fijn voor beginners dat je ook wat uitleg kan krijgen 🙂 zekker voor herhaling vatbaar.

Roos